x
x

Общи условия

Следващите няколко реда са отделени за общи условия при евентуални бъдещи поръчки от ваша страна. Обхванати са общи моменти, като при нужда от разяснения, може да се свържете с нас по удобен за вас начин.

Тези условия могат да бъдат променени по всяко време от WoodWars ЕООД без предупреждение за това, като винаги се цели морална удовлетвореност и за двете страни.

Ние ценим баланса във всичко, включително и в отношенията с нашите клиенти. За всякакви мнения и запитвания може да използвате формите за връзка, които се намират в горната част на сайта.

Цени

Тъй като работим по поръчка, а не с готова продукция с фиксирана цена, въпросната се определя в зависимост от обема, материала, особеностите на крайния продукт и услуга, предварителни проекти и т.н. Крайната цена се определя преди подписването на договора за изработка, като двете страни се дооварят и за сумата, която трябва да бъде изплатена авансово на изпълнителя, за да започне работа.

В раздел "Продукти" може да откриете различни продукти с предварително зададени цени, като WoodWars ЕООД си запазва правото да ги изменя по всяко време без да съобщава изрично за това.

Плащанията могат да се извършват, както в брой, така и по банков път.

Поръчки

Въпроси по поръчки към WoodWars ЕООД могат да бъдат задавани, както писмено чрез формите за контакт на всяка страница в нашия сайт (горе в ляво), така и по телефона или лице в лице с предварително уговорена среща.

Желателно договорите да бъдат подписани в присъствието и на двете страни, но в изключителни случаи това може да стане и от разстояние, което се уточнява допълнително при нужда.

Поръчка се счита за валидна само след подписване на договор за изработка и от двете страни, както и предадено, и прието в указан срок авансово плащане.

Срокове и доставка

За стандартен срок на изпълнение на поръчка, в Woodwars ЕООД се приема този в разстояние на 20 работни дни от датата на получаване на уговореното в договора авансово плащане.

Този срок, разбира се, може да варира и при това трябва да бъде вписан в договора, ако не е в интерес на възложителя.

Всякакви забавяния, свързани с проблем при доставчиците, природни бедствия, както и други непредвидени ситуации, следва да не се приписват на WoodWars ЕООД, като това не означава, че ние няма да направим, каквото е по силите ни, за да бъде минимално ощетен възложителя.

При значителна част от случаите доставката се осигурява от нас, тъй като всеки проект би трябвало да завърши с монтаж от наша страна, който е включен към цялостната услуга, освен в изключителни случаи.

Гаранция